Breaking News
recent

Embrace Me Happy Smell Deo - Daily Hormones Balancer

ada tak perkataan lain yg lebih sopan utk refer KETIAK? ^_^ my hubby perasan pulak tu, skang ni i asyik cium ketiak sendiri je, tak boleh tahan.. tersangat lah wangi walaupun berpeluh ^_^ tell me, who can resist the wonderful intoxicating scent of geranium cypress sandalwood frankincense myrrh cinnamon peppermint rosemary & clary sage? they smell divine!

furthermore, the healing power of therapeutic grade essential oils always precede.. u akan kagum dgn keupayaan essential oil dlm membunuh bakteria yg menyebabkan bau badan & betapa bagusnya mereka dlm mengatasi gangguan emosi & mental yg ringan.. bila2 masa u stress, buka penutup deodorant tu, then hidu baunya, insyallah u akan rasa lega.. tak pun cium je ketiak sendiri.. ekeke! lagi satu, u tak perlu risau tentang bahan kimia berbahaya yg mengikut kajian klinikal menjadi faktor penyumbang terhadap penyakit breast cancer atau lain2 aktiviti ketidak-stabilan sel, insyallah..

alhamdulillah dgn segala fadhilat, kebolehan & nilai perubatan yg Allah kurniakan pd essential oil ini, i ambil inisiatif utk exploit & manfaatkan utk diri sendiri & u all sekelian alam.. ibu2 sekelian boleh bagi anak2 sekolah pakai ye, haruman seperti peppermint rosemary cypress dapat menginkatkan daya tumpuan anak2 belajar dlm kelas, juga menguatkan ingatan & hafalan.

i tau ada yg macam terkejut badak bila i bagitau harga my homemade deodorant spray ni.. i tau la.. orang cakap2 belakang.. "giler ko Peah..!? deodorant homemade 20 hengget..!?" dorang kata deodorant elizabeth arden pun tak semahal tu..? kan.. tak pe lah.. i terima semua kata2 orang dengan minda terbuka..

Manfaat / Benefits of Organic Ingredients in Embrace Me Happy Smell Deo
  • Fungsi detoks harian mengeluarkan toksin setiap hari melalui peluh. Lama-kelamaan mengurangkan bau badan.
  • Menghalang pembiakan bakteria yg menyebabkan bau peluh.
  • Mencergaskan minda (Peppermint, Cypress, Rosemary).
  • Mengimbang kadar hormon & mengurangkan tekanan perasaan (Sandalwood, Geranium, Frankincense, Clary Sage).
  • Anti-odor properties (Sweet Patchouli, Kaffir Lime, Cypress, Clary Sage).
  • Anti-bacteria (Cinnamon, Oregano, Myrrh).
  • Menigkatkan tenaga & mood positif (Lemon, Kaffir Lime, Myrrh).

Cara Guna / How To Use Embrace Me Happy Smell Deo
  • Buka penutup.
  • Halakan ke ketiak.
  • Sembur beberapa das.

Sumber Organik / Organic Ingredients in Embrace Me Happy Smell Deo
  • Evian Water, Rose Water, Witch Hazel Extract, Epsom Salt, Sodium Bicarbonate, Lecithin, Vitamin E, Essential Oils (Sweet Patchouli, Kaffir Lime, Sandalwood, Lemon, Cypress, Geranium, Frankincense, Cinnamon, Clary Sage, Peppermint, Myrrh, Rosemary, Oregano)
IMPORTANT !
while this natural remedy is effective in getting rid of body odour, one-time use won't promise u the results u want. istiqomah ye darling ^_^ be Venus..

IMPORTANT !
harap maaf.. botol deodorant jenis roll-on dah habis.. diberitakan oleh supplier, kargo masih di laut china selatan, mungkin sampai Malaysia dlm bulan April.. sementara tu i jual deo ni dlm botol spray.. boleh ke boleh?



20ml Embrace Me Happy Smell Deo Spray
Normal Price SM RM30
BEST BUY RM20
----------- Tidak Termasuk Kos Pos -----------
Keep Calm and EmbrazeMe. Thank you for reading.. Be the first to Like & Share ! Vamos..
Yatt Lateef

Yatt Lateef

7 comments:

  1. Yg ni blh k hilangkan bau badan yg kuat

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye.. insyallah semua essential oil yg digunakan boleh cegah bau badan, so tak perlukan hilangkan..

      Delete
  2. salam nak order macam mna ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam sis Nur.. sila whatsapp ye..
      > my hp no - 017.200.1820

      Delete
  3. I rasa yatt kena tanbah tea tree oil la..sbb by tgh hari dah berbau keti ...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. hye sis fijah.. i suggest u cuba formula terbaru dear.. insyallah u pasti berpuashati..

      Delete

Say Something...

Powered by Blogger.